Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ 2019

   Την  Παρασκευή  15/11/2019,  γιορτάστηκε στο σχολείο μας  η επέτειος της 17ης Νοεμβρίου 1973 και του Πολυτεχνείου.     











  Παρακολουθήσαμε τα τμήματα  της  Ε΄ τάξης  σε μια εκδήλωση μνήμης των γεγονότων και των μηνυμάτων της  νεολαίας την περίοδο της χούντας.   Με την απαγγελία των ποιημάτων και  τον  έντονο ρυθμό στα τραγούδια,   μας μετέφεραν το κλίμα της εποχής για τη διεκδίκηση ενός δημοκρατικού καθεστώτος με ίσα δικαιώματα για όλους τους πολίτες του στην Ελλάδα.
  







   Οι μαθητές μας υπενθύμισαν  πως πρέπει να βρίσκουμε τρόπους όλοι μαζί  να αντιστεκόμαστε σε κάθε μορφή φασισμού και  τελικά να προστατεύουμε τη δημοκρατία και την ελευθερία  ώστε να ωφελούμαστε από τα αγαθά της όλοι οι πολίτες ενός εύνομου κράτους.




    Για την όμορφη  αυτή  γιορτή δίνουμε πρωτίστως  συγχαρητήρια  στα  παιδιά  και έπειτα στους δασκάλους τους,  κα. Γαϊτανάκη Ντίνα   και  κα. Θεοφιλοπούλου Φρόσω,  της καθηγ. μουσικής κας  Γιαννακοπούλου Βίκυ, όπου  μας   θύμισαν  τα γεγονότα της εξέγερσης των φοιτητών του Πολυτεχνείου στις 17 Νοέμβρη του 1973.  Ευχαριστούμε επίσης για τη βοήθεια στην οργάνωση και επιμέλεια των ηλεκτρονικών μέσων την καθηγ. φυσικής αγωγής κα Σπανού Εύη και τον καθηγ. πληροφορικής  κο  Κατιδενιό Θοδωρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: