Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

ΠΑΡΕΛΑΣΗ

 

Ανήμερα της γιορτής της 28ης Οκτωβρίου οι μαθητές που θα παρελάσουν, εκτός από τον σημαιοφόρο, θα συναντηθούν στο χώρο της παρέλασης (στην αρχή της Λ. Ειρήνης) στις 11.00΄π.μ με την κ. Σπανού, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, και την κ. Κομητοπούλου Ανδρονίκη, δασκάλα της ΣΤ1 τάξης. Μετά το τέλος της παρέλασης, οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά τους στη γωνία Μπουμπουλίνας και Ελ. Βενιζέλου.

Ο σημαιοφόρος θα συναντηθεί με την κ. Σταυρακούδη Ελένη στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις 10.10΄- 10.15΄ για τη δοξολογία. Μετά το πέρας της δοξολογίας θα μεταβούν στο χώρο της παρέλασης.

Σε περίπτωση άσχημων καιρικών φαινομένων η παρέλαση δεν θα πραγματοποιηθεί.

Επισημαίνεται ότι, λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού Covid-19, οι εορταστικές εκδηλώσεις θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας (υποχρεωτική χρήση μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους, όπου υπάρχει συνωστισμός, τήρηση αποστάσεων κ.λπ). Κατά την ώρα της παρέλασης η χρήση της μάσκας δεν θα είναι υποχρεωτική για τους μαθητές, παρά μόνο κατά το χρόνο αναμονής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: