Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ


  • Σας ενημερώνουμε ότι η σχολική γιορτή για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 1821 θα πραγματοποιηθεί στο γυμναστήριο του σχολείου μας την Παρασκευή 24/3/2017Ώρα έναρξης της εκδήλωσης 8.30΄π.μ. Παρακαλούνται οι γονείς να φροντίσουν για την έγκαιρη παραλαβή των μαθητών από το σχολείο μετά το τέλος της γιορτής (9.30΄π.μ)
  • Ο σημαιοφόρος, οι παραστάτες και οι υπεύθυνοι για την κατάθεση στεφάνου θα παραμείνουν στο σχολείο και θα οδηγηθούν από την εκπαιδευτικό κ. Ευδοξία Μπιχαρικοπούλου στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης για την κατάθεση στεφάνου (10.45΄).
  • Ανήμερα της γιορτής, οι μαθητές που θα παρελάσουν θα συναντηθούν στο χώρο της παρέλασης (στη διασταύρωση Λ. Ανδρέα Παπανδρέου και  Λ. Ειρήνης) στις 11.15΄π.μ   με την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κ. Μπαλντά Καλλιόπη  και τη δασκάλα κ. Μπούζα Μαρία. Μετά το τέλος της παρέλασης, οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά τους στην αριστερή πλευρά της οδού Μπουμπουλίνας και Ελ. Βενιζέλου
  • Ο σημαιοφόρος θα συναντηθεί με την δασκάλα κ. Σταυρακούδη Ελένη στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις 10.45΄για να παρασταθούν στη θεία λειτουργία. Μετά το πέρας της δοξολογίας θα μεταβούν στο χώρο της παρέλασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: