Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ!

     Και φέτος τα παιδιά κάποιων τμημάτων  αποφάσισαν με τις δασκάλες τους να διοργανώσουν το χριστουγεννιάτικο παζάρι για φιλανθρωπικό σκοπό στο χώρο του σχολείου μας. Οι μαθητές κι  οι δασκάλες της  Γ΄ και Ε΄ τάξης,  η καθηγήτρια  Εικαστικών, αλλά και δασκάλες άλλων τάξεων κατασκεύασαν ή χειροτέχνησαν κάρτες, γούρια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, κασετινούλες, μολυβοθήκες, δαχτυλίδια,  ημερολόγια  χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά. Έραψαν, έβαψαν, έκοψαν, κόλλησαν, τύλιξαν, ζωγράφισαν και τελικά δημιούργησαν  μικρά καλλιτεχνήματα.
    Ταυτόχρονα διαπιστώσαμε ότι η  συμμετοχή των παιδιών σε όλο αυτό  έγινε  με πολύ κέφι και υπευθυνότητα, αλλά  και όλες οι τάξεις ενεργοποιήθηκαν και ενίσχυσαν το σκοπό αυτό,  καθώς  μέσα σε 2 ημέρες, Πέμπτη 14 και Παρασκευή 15/12, κατάφεραν και πουλήθηκαν όλα σχεδόν τα χειροτεχνήματά τους,  οπότε  συγκεντρώθηκε ένα σεβαστό ποσό που θα διατεθεί στην ενορία του Αγίου Νικολάου για το σιτισμό των άπορων οικογενειών.
















    Το μόνο που μπορούμε να πούμε,   συγχαρητήρια κι ευχαριστώ σε όλους,  που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έκαναν το χριστουγεννιάτικο παζάρι να πετύχει το φιλανθρωπικό του σκοπό και δημιούργησε σκέψεις και πράξεις καλοσύνης  στους μαθητές μας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: