Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Σας ενημερώνουμε ότι οι εκδηλώσεις για την επέτειο της  25ης Μαρτίου 1821  θα πραγματοποιηθούν  ανά τμήμα και θα έχουν διάρκεια 2 διδακτικές ώρες.

Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο 8:00-8:15 π.μ και θα αποχωρήσουν στις 9:45 π.μ

Πριν την έναρξη των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί  η παράδοση της σημαίας από τη Διευθύντρια  παρουσία εκπροσώπων των εκπαιδευτικών και  των μαθητών/τριών.

Οι μαθητές που παρακολουθούν το Ολοήμερο Πρόγραμμα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και αποχωρούν με τους/τις  άλλους/ες μαθητές/τριες.

Η σημαιοφόρος, οι παραστάτες και η υπεύθυνη μαθήτρια για την  κατάθεση στεφάνου θα παραμείνουν στο σχολείο και θα οδηγηθούν από την εκπαιδευτικό κ.Παπακώστα Μαργαρίτα στο χώρο του Μνημείου Εθνικής Αντίστασης για κατάθεση στεφάνου (10.45΄-11.15).

Ανήμερα της γιορτής της 25ης Μαρτίου οι μαθητές που θα παρελάσουν, εκτός από τη σημαιοφόρο, θα συναντηθούν στο χώρο της παρέλασης (αρχή Λ. Ειρήνης) στις 11.00΄- 11.15΄με την κ. Σπανού Ευαγγελία, εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής και την κ. Βαχαβιώλου Αικατερίνη, εκπαιδευτικό Αγγλικής Γλώσσας. Μετά το τέλος της παρέλασης, οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά τους στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Ελευθερίου Βενιζέλου.

Η σημαιοφόρος θα συναντηθεί με την κ. Νέρη Άννα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις 10.30΄, για να παραστούν στη Δοξολογία. Μετά τη λήξη της Δοξολογίας θα μεταβούν στο Ηρώο και στη συνέχεια στο χώρο της παρέλασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: