Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ


Σας  ενημερώνουμε ότι η σχολική γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 θα πραγματοποιηθεί στο γυμναστήριο του σχολείου την Παρασκευή  23-3-2018.
Ώρα έναρξης της εκδήλωσης 8:30΄ π.μ.
Παρακαλούνται οι γονείς να φροντίσουν για την έγκαιρη παραλαβή των παιδιών τους  από το σχολείο μετά το τέλος της γιορτής (9:30 π.μ. περίπου).
Οι μαθητές που ακολουθούν το ολοήμερο πρόγραμμα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του σχολείου και αποχωρούν με τους άλλους μαθητές.
Ο σημαιοφόρος, οι παραστάτες και ο υπεύθυνος για την κατάθεση στεφάνου θα παραμείνουν στο σχολείο και θα οδηγηθούν από την εκπαιδευτικό  κ. Γαϊτανάκη Κωνσταντίνα, στο χώρο του Μνημείου Εθνικής Αντίστασης για κατάθεση στεφάνου (10.50΄- 11.15΄).

Ανήμερα της γιορτής της 25ης Μαρτίου, οι μαθητές που θα παρελάσουν, εκτός από τη σημαιοφόρο, θα συναντηθούν στο χώρο της παρέλασης (στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, από Νησάκι προς Κανάρια) στις  11.15΄- 11.30 π.μ., με την κ. Μπαλντά Καλλιόπη, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και την κ. Σταυρακούδη Ελένη, δασκάλα της Α΄ τάξης. Μετά το τέλος της παρέλασης, οι γονείς θα  παραλάβουν τα παιδιά τους στην γωνία Μπουμπουλίνας και Ελ. Βενιζέλου.
Η σημαιοφόρος θα συναντηθεί με την κ. Ξυδάκη Βαρβάρα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις 10.30΄, για να παραστούν στη δοξολογία. Μετά το πέρας της δοξολογίας θα μεταβούν στο χώρο της παρέλασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: