Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Παρουσία της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης στο σχολείο

    Η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης  ήρθε με τους εθελοντές της στο σχολείο μας την Πέμπτη 8/12 και τα παιδιά των μικρών τάξεων ενημερώθηκαν για τις δράσεις των εθελοντών, για τους τρόπους φροντίδας των αδέσποτων ζώων, τη σημασία της στείρωσης.  

Τους έδειξαν  φωτογραφίες με ζωάκια που βρήκαν σε άσχημη κατάσταση και έχουν διασωθεί, ώστε να διαπιστώσουν πώς έχει αλλάξει η εικόνα τους και η ζωή τους γενικά προς το καλύτερο! 








    Τα παιδιά μάλιστα εξέφρασαν την αγάπη τους και τη σκέψη τους για τη διάσωση και προστασία των ζώων με εικαστικό τρόπο σε χαρτιά που αναρτήθηκαν σε τοίχους της αυλής μας για να τα δουν και τα υπόλοιπα παιδιά.



   Επίσης, κάποια παιδιά έφεραν τροφή και φάρμακα για τα αδέσποτα ζώα της Ζωοφιλικής.  Τα ευχαριστούμε που ενδιαφέρθηκαν και για αυτές τις ψυχούλες!  Ευχαριστούμε και τη δασκάλα κυρία Έλενα Δημοβασίλη που ήρθε σε επαφή με την οργάνωση αυτή και συντόνισε την επίσκεψη αυτή.

   Αυτό το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Δεκέμβρη όποιος θέλει, μπορεί να επισκεφτεί το χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργανώνουν στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Ηλιούπολης για να ενισχύσουν το έργο τους και να γνωρίσουν τα σκυλάκια που ψάχνουν σπίτι!!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: