Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Η εθνική επετείος του "ΟΧΙ" στο σχολείο μας


     Το πρωί της Παρασκευής 27/10/2023 έγινε η εορτή της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940  και του ΟΧΙ στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.  Μέσα από πολύ σύντομα θεατρικά, απαγγελίες ποιημάτων και υπέροχα τραγούδια,  τα  2 τμήματα της Δ΄τάξης  παρουσίασαν κάποια γεγονότα από την απαρχή του Ελληνοϊταλικού Πολέμου το 1940, και την αντίσταση του ελληνικού λαού στην γερμανική κατοχή με έντονη έμφαση στη σημασία της ειρήνης των λαών.

















   Στο τέλος έγινε από τη διευθύντρια η παράδοση της σημαίας στο σημαιοφόρο της ΣΤ΄ και τους παραστάτες και αμέσως μετά όλοι μαζί τραγούδησαν τον εθνικό μας ύμνο.



    Να ευχαριστήσουμε  όλους τους μαθητές του Δ1΄ και Δ2΄ και  τις δασκάλες τους : κ. Μαρία Λέντζα, κ. Μαργαρίτα Παπακώστα, καθώς και τις καθηγήτριες:  γυμναστικής κ. Σπανού Εύη,  μουσικής κ. Γιαννακοπούλου Βίκυ, θεατρικής αγωγής κ. Ανδρεοπούλου Αιμιλία και τον κ. Θοδωρή Κατιδενιό, καθηγητή πληροφορικής, που βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή.

    Επίσης ευχαριστούμε και τους μαθητές και τους γονείς που παρακολούθησαν με προσοχή και ησυχία, ενθαρρύνοντας την προσπάθεια των μαθητών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: