Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ


Σας ενημερώνουμε πως από  Δευτέρα 6 Οκτωβρίου το Ολοήμερο Πρόγραμμα θα λειτουργήσει στην πλήρη του ανάπτυξη μέχρι τις 16:15, για όλες τις τάξεις.
Η σίτιση των μαθητών θα πραγματοποιείται από τις 14.00 έως 14.40 μ.μ.  Συνεπώς όσα παιδιά παραμένουν μετά τις 14.00 μ.μ. και παρακάθονται στη σίτιση θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα εξής:
1.  Μία πετσετούλα για να την στρώνουν στο τραπέζι του φαγητού, η οποία θα αλλάζει συχνά. Επίσης μπορείτε να φέρετε και να αφήσετε στο σχολείο ένα σουπλά.

2. Κουτάλι ή πιρούνι, ένα πλαστικό ποτήρι ή θερμός και χαρτοπετσέτες.

3. Υγρό αντισηπτικό για τα χέρια τους.

Το δοχείο με το φαγητό των μαθητών- το οποίο θα πρέπει να είναι κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων- καθώς και τα υπόλοιπα προσωπικά τους είδη θα πρέπει να έχουν το όνομά τους με ανεξίτηλο μαρκαδόρο.

Το πρωί, όταν φέρνετε το φαγητό στο σχολείο, θα πρέπει οπωσδήποτε να το βγάζετε από το τσαντάκι και να  βάζετε  μόνο το ταπεράκι στο ψυγείο, ώστε το φαγητό να συντηρείται σωστά. Το φαγητό θα μπαίνει υποχρεωτικά στο ψυγείο ανεξάρτητα από το πότε μαγειρεύτηκε.

Για τη σωστή διατροφή των μαθητών καλό θα είναι οι μαθητές να μην έχουν μαζί τους σνακ, δηλ. πατατάκια  κ.τ.λ., αλλά ένα ελαφρύ γεύμα με ψωμί και φρούτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: