Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ γιορτή για την ΣΤ΄ τάξη

   Την Παρασκευή 14 Ιουνίου, δόθηκαν οι τίτλοι σπουδών και έλεγχοι προόδου για τα παιδιά και έγινε η ενημέρωση γονέων τους.  Την ίδια ημέρα οι γονείς των μαθητών και των δύο τμημάτων της ΣΤ΄ τάξης έκαναν μια μικρή γιορτή αποχαιρετισμού των παιδιών τους, καθώς αυτά θα πάνε στο γυμνάσιο του χρόνου κι ένας κύκλος ζωής και γνώσης κλείνει και θα ανοίξει ένας καινούριος.




 

    Τα παιδιά πήραν από τις δασκάλες τους τους τίτλους σπουδών και κάποιο γλυκάκι, ενώ όλα φορούσαν ένα καπέλο αποφοίτησης που τους είχαν φτιάξει. 

 

 Οι γονείς φρόντισαν να τους δώσουν στο καθένα από ένα λεύκωμα που τα είχαν γεμίσει με αναμνήσεις κι ευχές οι ίδιοι οι μαθητές. 

Αργότερα οι μαθητές χόρεψαν και ένα ζεϊμπέκικο που το είχαν χορέψει στη γιορτή λήξης, αλλά και τραγούδησαν όλοι μαζί ένα συγκινητικό τραγούδι.

    Επίσης, παρακολούθησαν ένα βίντεο με στιγμές τους από όλα τα σχολικά χρόνια, κάτι που προκάλεσε συγκίνηση αλλά και γέλια για τις αστείες αναμνήσεις τους.

   Τέλος φρόντισαν να υπάρχουν σνακ και παγωτό για όλους, ενώ τα τραγούδια από τα ηχεία γέμισαν το χώρο με σκοπό να διασκεδάσουν τα παιδιά και οι γονείς τους.

 

   Τους ευχόμαστε να έχουν ένα ευχάριστο, ασφαλές και πολλά υποσχόμενο με γνώσεις και εμπειρίες ταξίδι στη συνέχεια της σχολικής τους ζωής!

Δεν υπάρχουν σχόλια: